Україна

В Алушті поховали підполковника РФ, загиблого на базі на горі Ай-Петрі


В Алушті поховали підполковника РФ, загиблого на базі на горі Ай-Петрі

Олександр Кулаков був командиром військової частини №85683 – “секретної” військової бази ППО 3-го радіотехнічного полку ЗС РФ на Ай-Петрі.

В Алушті поховали російського військового, підполковника Олександра Кулакова, який загинув під час ракетного удару 13 травня по російській базі на горі Ай-Петрі. Про це повідомила голова російської адміністрації Алушти Галина Огнєва, передає Крим.Реалії.

Кулаков був командиром військової частини №85683 – “секретної” військової бази ППО 3-го радіотехнічного полку ЗС РФ на Ай-Петрі.

Спочатку про його загибель повідомив телеграм-канал ASTRA з посиланням на свої джерела в екстрених службах Криму. Пізніше українське видання Суспільне із посиланням на джерело з оточення військового підтвердило його загибель.

Російська влада офіційно про удар по цій військовій частині не повідомляла. При цьому Міноборони РФ підтверджувало ракетну атаку 13 травня, заявивши, що над Кримом було збито чотири ракети Storm Shadow і сім безпілотників.

Нагадаємо, у ніч на 15 травня у Криму ракетним ударом були знищені два російські літаки МіГ-31, зенітний комплекс С-400 та склад з паливом.

Також вночі була нова атака на аеродром Бельбек у Севастополі. За даними ЗМІ, було знищено заправну станцію.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button