Спорт

Збірна України потренувалася перед грою з Молдовою

Збірна України потренувалася перед грою з Молдовою

Фото: УАФ
Збірна України під час тренування на стадіоні Зімбру

Національна команда сьогодні проведе заключний товариський поєдинок перед стартом на Євро-2024.

Збірна України завершує свою підготовку перед стартом чемпіонату Європи з футболу. Сьогодні, 11 червня “синьо-жовті” проведуть заключний товариський поєдинок. Суперник – збірна Молдови.

Напередодні підопічні Сергія Реброва провели традиційне передматчеве тренування, випробувавши якість газону на стадіоні Зімбру.

Як повідомляє УАФ, у Кишиневі нині висока вологість повітря, яка в поєднанні з температурою (+29 градусів) створює відчуття задухи. Тож погодні умови відрізняються від тих, що були у Варшаві, яка проводжала синьо-жовтих дощем.

Арена невелика, вміщує 10500 глядачів. Трибуни невисокі, тож мешканці сусідніх багатоповерхівок для перегляду поєдинків про квитки можуть не турбуватися. Попри це, на стадіоні очікується майже аншлаг: куплено 9 тисяч квитків.

Вийшовши на газон арени, українці одразу відчули гостинне ставлення та підтримку господарів, що, звісно, було приємно. На екрані стадіону спочатку великими літерами висвітилося “Вітаємо!”, що згодом змінилося на “Удачі на Євро!”

У вечірній офіційній сесії взяв участь увесь склад команди, заявлений на Євро-2024. Передігрове тренування було присвячене тактичній побудові у найближчому матчі. За завданням Сергія Реброва гравці відпрацьовували передачі та різні варіанти завершення атаки з ударами по воротах.

Нагадаємо, товариський матч Молдова – Україна розпочнеться 11 червня о 19:00 за київським часом. Вже завтра, 12 червня, “синьо-жовті” прибудуть до місця постійної дислокації на Євро-2024 – міста Вісбаден.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button