Спорт

З Криштіану Роналду зняли звинувачення у згвалтуванні

За словами прокурора округу Кларк (Лас-Вегас) Стіва Волфсона, він ознайомився з матеріалами нового поліцейського розслідування і вирішив, що звинувачення Кетрін Майорги не можна довести поза всяких розумних сумнівів

Нападник “Ювентуса” і збірної Португалії Кріштіану Роналду не буде притягнутий до кримінальної відповідальності за звинуваченням у згвалтуванні десятирічної давнини, що мало місце нібито в номері одного з готелів Лас-Вегаса.

Про це повідомляє 1NEWS.

За словами прокурора округу Кларк (Лас-Вегас) Стіва Волфсона, він ознайомився з матеріалами нового поліцейського розслідування і вирішив, що звинувачення Кетрін Майорги не можна довести поза всяких розумних сумнівів. “Таким чином, жодних звинувачень не буде”, – цитує агентство заяву Волфсона.

Адвокат Роналду, Пітер Крістіансен, раніше говорив, що Роналду і Майорга мали сексуальний контакт в 2009 році. Однак зґвалтування, за його словами, не було. У понеділок Крістіансен був недоступний для коментарів. Адвокати Майорги не відповіли на запити про коментарі.

Про відновлення розслідування у відношенні Роналду за звинуваченням у згвалтуванні в 2009 році, стало відомо в жовтні минулого року.

Der Spiegel тоді написала, що Майорга звинуватила Роналду в згвалтуванні і подала на футболіста до суду. Роком раніше видання повідомляло, що футболіст уклав з дівчиною позасудову угоду і заплатив їй 375 тисяч доларів за мовчання. Сам Роналду заперечував звинувачення.

Джерело: УНН
Back to top button