Спорт

Українські хокеїстки перемогли у першій грі відбору на ЧС

У своїй першій грі на кваліфікаційному турнірі до чемпіонату світу, який проходить у столиці Південно-Африканської Республіки Кейптауні, українська жіноча збірна команда зустрічалася з господарками майданчику, інформує 1NEWS з посиланням на Федерацію хокею України.

Українські дівчата першими відкрили рахунок у цій грі – перша шайба “жовто-блакитної” команди на цьому турнірі на рахунку Владислави Скащук. Під кінець першого періоду Єлизавета Рябкіна була покарана малим штрафом, і після чого наші дівчата заробили одночасно ще й командний штраф і залишилися на майданчику втрьох. Господарки майданчика цю подвійну більшість використали та зрівняли рахунок.

У другому періоді наші гравчині зуміли закинути дві шайби без відповіді, відзначилися Владислава Скащук та Дар’я Цимиренко.

У третьому періоді глядачі закинутих шайб не побачили. І матч закінчився з переможним рахунком – 3:1.

Відзначимо, що в іншому матчі між командами Гонконгу та Бельгії сильнішими були представниці Старого Континенту, які перемогли своїх суперниць із рахунком 8:1.

Додамо також, участь у змаганні беруть збірні команди ПАР, Бельгії, Болгарії, Гонконгу та України. Путівку на чемпіонат світу в Дивізіоні ІІВ 2020 року здобуде переможець кваліфікації.

 

 

 

Back to top button