Спорт

Жіноча збірна України з футзалу проведе два спаринги в Римі

Жіноча збірна України з футзалу планує провести дві товариські зустрічі з командою Італії в червні, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу Федерації футболу України.

Підопічні Тараса Шпички проведуть два спаринги зі збірною Італії у 20-х числах червня. Представники суперника підтвердили, що зустрічі відбудуться в Римі.

Графік подальшої підготовки українськиї футзалісток до відбіркових матчів першого офіційного чемпіонату Європи-2019 визначатимуть після того, як стануть відомі результати жеребкування турніру 5 червня.

Матчі кваліфікації пройдуть у вересні 2018 року. Переможці чотирьох квартетів складуть четвірку команд, які в лютому 2019 року зіграють у фінальній частині першого жіночого чемпіонату Європи з футзалу.

Нагадаємо, з 10 по 17 квітня жіноча збірна України з футзалу провела черговий етап підготовки до відбіру Євро-2019. Після чотириденного навчально-тренувального збору в Броварах команда вирушила до Тегерану, де зіграла два товариські матчі з найсильнішою збірною Азії Іраном (2:5, 2:2) та бронзовим призером останнього чемпіонату Азії Таїландом (4:5).

 

Back to top button