Спорт

У Києві пройшов Відкритий чемпіонат з тенісу серед представників мас-медіа

Столиця України прийняла Відкритий чемпіонат Києва з тенісу серед представників мас-медіа, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу Федерацію тенісу України.

В змаганнях взяли участь одразу 26 тенісистів, які були розділені на дві категорії – АТЖУ-300 та АТЖУ-500.

У рамках категорії АТЖУ-300 матчі у двох групах проходили по коловій схемі у вигляді тай-брейків (до 7 очок). У фінальному протистоянні зійшлися Сергій Сторчак і Андрій Русенко. Сильнішим з рахунком 7:5 виявився Сторчак, який увесь турнірний шлях пройшов без поразок. У поєдинку за третє місце Сергій Куркович святкував перемогу над Андрієм Яновичем – 7:4.

Учасники АТЖУ-500 були розділені на три групи та грали поєдинки на тай-брейках до 10-ти очок. В трійку призерів увійшли Сергій Суровцев (перша сходинка), Олег Хміль (другий) та Микола Коберський (третій).

Відзначимо, що турнір був організований Федерацією тенісу України, Відокремленим підрозділом ФТУ в місті Києві та Асоціацією тенісистів-журналістів України.

Зауважимо, що даний Відкритий чемпіонат Києва з тенісу серед мас-медіа став другим в історії. Перший відбувся минулої осені перед поєдинком Кубку Девіса Україна – Португалія.

 

 

 

 

 

Back to top button