Спорт

Сидорчук розповів про своє спілкування з російським гравцем Вестерло

Сидорчук розповів про своє спілкування з російським гравцем Вестерло

Фото: ФК Вестерло
Сидорчук спілкується з Нойнштедтером

Український півзахисник грає в бельгійському клубі разом з представником країни-агресорки.

Сергій Сидорчук нормально спілкується з російським легіонером Вестерло Романом Нойнштедтером. За словами півзахисника збірної України представник країни-агресорки заявив йому, що не підтримує політики керівництва Кремля.

При цьому офіційно Нойнштедтер про це не оголошує, утім запевнив Сидорчука, що це лише через особисті причини.

“Перед тим як я підписував контракт, у мене була розмова з генеральним директором, сказав, що для мене це буде дуже велика проблема. Він відповів, що мені потрібно з ним поспілкуватися і я сам усе зрозумію. Я підписав контракт, приїхав на базу і першим кого я зустрів – це був він. Я йому одразу сказав, що “Я не зможу тобі спочатку потиснути руку, тому що мені потрібно знати твою позицію”. І він мені її чітко пояснив, я її зрозумів, і на цьому ми зійшлися.

Він цього не підтримує, але я не можу за нього це говорити. Розумієте, так? Я не можу за людину сказати, що вона сама має сказати. Мені сказав, що він цього не підтримує і на цьому крапка.

У нього дуже багато нюансів, але я не можу їх розповідати. Що стосується відмови від громадянства, це не все так просто зробити. Знову ж таки, я не можу говорити про людину. Але те, що він сказав, мені здалося нормальною позицією”, – розповів Сидорчук в інтерв’ю ВЗБІРНА.

Раніше повідомлялося, що УЄФА передумав допускати збірні Росії u-17 до міжнародних змагань.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button