Спорт

Шацьких назвав вирішальний момент у грі Рейнджерс – Динамо

Шацьких назвав вирішальний момент у грі Рейнджерс - Динамо

Фото: ФК Динамо Київ
Максим Шацьких

Легенарний футболіст київського клубу вважає, що “біло-синім” дуже допомогло вилучення у суперників.

Динамо дуже впевнено провело поєдинок із Рейнджерс і заслужило на перемогу у грі. Так вважає легендарний у минулому нападник київського клубу Максим Шацьких.

Водночас фахівець визнав, що “біло-синім” дуже допомогло вилучення футболіста суперників, адже господарям поля довелось змінювати тактику і грати менш агресивно в атаці.

“Достатньо впевнено грали. Непогана гра за змістом, за епізодами. Зрозуміло, що вилучення, звісно, сильно вплинуло. Думаю, в рівних складах було б складніше. Як склалося – так склалося. Головне, що перемогли досить впевнено, пройшли далі і залишився один крок.

В першому таймі господарі більш агресивно вийшли, багато контактів було, багато чисто шотландського футболу. Зрозуміло, що вдома грали – ми знаємо, як там вболівають. Так, за рухом вони були більш азартними, але Динамо витримало, не злякалося, нормально контролювало м’яч. Кияни створили 2-3 непогані епізоди за участю Кабаєва і Шапаренка.

Ярмоленко, звісно, якби під час цих двох прострілів був трохи агресивнішим у завершальній стадії, думаю, зміг би замкнути. У другому таймі, вже після вилучення, Рейнджерс самі зрозуміли і почали грати на утримання рахунку, щоб довести гру до додаткового часу, до пенальті. Вони розуміли, що в меншості їм буде дуже важко.

Вилучення набагато полегшило вирішення завдання. Не знаю, як би склалося, якби не було вилучення, цього ніхто не знає, але це посприяло більш швидкому вирішенню задачі. Не було такої агресії у Рейнджерс, не було емоцій на потужні атаки, тощо. Динамо вже повністю контролювало хід матчу”, – цитує Шацьких Динамоманія.

Нагадаємо, Динамо перемогло Рейнджерс у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів і вийло до вирішального етапу плей-оф турніру.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 6 =

Back to top button