Спорт

Шахтар завершив виступ у Лізі Європи, програвши Фейєнорду

Шахтар завершив виступ у Лізі Європи, програвши Фейєнорду

Нідерландська команда сім разів вразила ворота “гірників” у грі 1/8 фіналу Ліги Європи.

 

У четвер, 16 березня, Фейєнорд приймає Шахтар у рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.
 
Перший тайм пройшов максимально катастрофічно для підопічних Ігоря Йовічевіча. Його команда програла перший тайм з рахунком – 0:3, показавши при цьому бліду гру.
 
Вже на дев’ятій хвилині форвард господарів Хіменес розвернувся у штрафному майданчику після передачі Джаханбахша і пробив точно у лівий кут.
 
“Гірники” трохи струснулися, але тільки після другого пропущеного м’яча. Капітан Фейєнорда Кокджу з дальньої дистанції направив м’яч у лівий кут – Трубін не дістав. Шахтар відповів дальнім і потужним ударом Судакова, який направив м’яч у перекладину.
 
 
Минуло кілька хвилин і арбітр призначив пенальті у ворота Шахтаря – Конопля зіграв рукою. Кокджу підійшов до м’яча та впевнено реалізував свій шанс.
 
 
Побиття донецької команди продовжилося у другому таймі. Вже на перших хвилинах Ідрісі дальнім ударом відправив м’яч точно у кут.
 
 
 
На 60-й хвилині Ідрісі оформив шедевр. Він у штрафному майданчику отримав передачу від Кокджу і забив точно від перекладини. Гол краси.
 
Джаханбахш, який був одним із найактивніших у першому таймі, забив на 64-й хвилині. Півзахисник із дальньої дистанції не залишив шансів Трубіну. За кілька хвилин рахунок дійшов до 7:0, а автором голу став Данілу.
 
 
\
 
Донецький колектив зумів відзначитися голом престижу наприкінці зустрічі. Келсі вразив ворота господарів, отримавши закид від Матвієнка.
 
Фейєнорд знищив Шахтар у грі у відповідь і пройшов до 1/4 фіналу Ліги Європи – 8:2 за сумою двох зустрічей. “Гірникам” дякую за єврокубковий сезон.
 
Статистика матчу Фейєнорд – Шахтар 1/8 фіналу Ліги Європи
 
Фейєнорд – Шахтар 7:1 (1:1 – перша гра)
 
Голи: Хіменес, 9, Кокджу, 24, 38 (пен.), Ідрісі, 49, 60, Джаханбахш, 60, 64, Данілу, 67 – Келсі, 87
 
Володіння м’ячем: 51% -49%
Удари по воротах: 16-7
Удари у ворота: 10-2
Офсайди: 0-1
Кутові: 3-1
XG: 1.71 – 0.62
 
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button