Спорт

Шахтар може отримати технічну перемогу у матчі з Олександрією

Шахтар може отримати технічну перемогу у матчі з Олександрією

Фото: ФК Олександрія
Участь Калюжного у грі з Шахтарем може коштувати Олександрії очок в УПЛ

Попри невпевнену гру у поєдинку чемпіонату України “гірники” можуть здобути важливі три очка.

Шахтарю можуть присудити перемогу над Олександрією у 18 турі української Прем’єр-ліги. Нагадаємо, поєдинок, який відбувся у понеділок, 26 лютого, завершився безгольовою нічиєю.

Утім “гірники” все одно можуть отримати три очки, а все через технічну помилку керівництва Олександрії, яке забуло заявити на матч футболіста, який у підсумку зіграв проти чемпіонів України.

В прессрелізі клубу сказано, що помилка сталась через людський фактор. Також зазначається, що спортивний директор Олександр Марков відсторонений від своїх обов’язків.

“Повідомляємо, що, на превеликий жаль, півзахисник Іван Калюжний не був заявлений за ФК Олександрія у матчі з ФК Шахтар 26 лютого 2024 року.

Перепрошуємо у всіх уболівальників, команди та тренерського штабу. Ця прикра помилка сталася через людський фактор.

Іван Калюжний є гравцем нашого клубу з 2021 року і в різні періоди виступав за інші клуби на правах оренди. При внесені гравця в заявку на гру в системі УПЛ в розділі Рапорт арбітра система сприйняла гравця як заявленого, хоча він був відзаявлений 29.08.2023 року, що не дало змогу своєчасно відреагувати на цю ситуацію.

Спортивний директор усунутий від виконання своїх обов’язків.

Справа передана до контрольно-дисциплінарного комітету, який ухвалить рішення щодо цього інциденту”, – повідомляється в заяві.

У разі технічної поразки Олександрія матиме 16 очок і 11-те місце, а Шахтар набере 34 пункти і стане третім у турнірній таблиці.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button