Україна

Розпочав курсування потяг між Прагою та Чопом


Розпочав курсування потяг між Прагою та Чопом

У чеському поїзді доступні жіночі купе, асортимент страв та напоїв з бортового меню, зокрема сніданки.

У четвер, 28 березня, розпочав курсування новий міжнародний рейс між Прагою та Чопом, який поєднує нічним сполученням столицю Чехії, словацький Кошице та український Чоп. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Зазначається, що спеціально під запуск нового міжнародного сполучення Укрзалізниця призначила і новий внутрішній денний поїзд №345/346 Чернівці – Чоп – Ужгород, розклад руху якого підлаштований для комфортної пересадки буковинських та закарпатських пасажирів.

Час поїздки складатиме близько 13 годин, відправлення з Праги щодня о 21:52, прибуття до Чопа о 10:35. У зворотному напрямку відправлення з Чопа щодня о 17:35, прибуття до Праги о 05:57.

Вартість квитків до та з Праги залежить від дня поїздки й у середньому становить близько 1060 грн за сидяче місце або 1700 грн за спальне місце. У чеському поїзді доступні жіночі купе, асортимент страв та напоїв з бортового меню, зокрема сніданки.

Раніше чеський залізничний оператор RegioJet повідомив, що з 27 березня запускає другий маршрут до України через Словаччину до Чопа на додаток до наявного через польський Перемишль

Нагадаємо, Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків в Австрію, які можна купити в застосунку УЗ через Дію. Підпис та міжнародних квиткових касах вокзалів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button