Україна

Росіяни створюють “угруповання” на півночі – Харківська ОВА


Росіяни створюють угруповання на півночі - Харківська ОВА

Синєгубов додав, що плани евакуації Харкова вже давно розроблено, їх актуалізують практично щомісяця.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що російські окупанти створюють певне угруповання військ у Курській області, яка межує з Харківською областю. Про це він сказав в ефірі телемарафону.

Відповідаючи на питання, чи є загроза наступу на Харків на тлі чуток про угруповання російських військ у Курській області, він відповів, що на східному напрямку в Харківській області росіяни вже відновили активні штурмові дії. Це сталося після того, як вони замінили свої підрозділи. На цьому напрямку успіхів у ворога немає.

“Щодо півночі: ворог створює угруповання військ певне, далі аналізуватимемо: це для ймовірного удару з півночі або інших територій. Вживаємо всіх заходів, щоб бути готовими і протидіяти тим викликам, які можуть бути”, – заявив Синєгубов.

Він додав, що плани евакуації Харкова вже давно розроблено, їх актуалізують практично щомісяця.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що можливий наступ росіян на Харків стане для них фатальною помилкою.

За даними Центру протидії дезінформації РНБО України. повідомлення про підготовку 350-тисячної армії Росії до наступу на Харків є частиною ворожої кампанії та не відповідають дійсності.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − seven =

Back to top button