Спорт

Ребров на тренуванні напрацьовує схеми на Ісландію

Ребров на тренуванні напрацьовує схеми на Ісландію

Фото: УАФ
Українці посилено готуються до Ісландії

Національна команда продовжує підготовку до важливого поєдинку фіналу плей-оф на Євро-2024.

Збірна України продовжує підготовку до матчу проти Ісландії. Як повідомили в УАФ, напередодні національна команда провела чергове тренування у Польщі, де і відбудеться фінальний матч плей-оф кваліфікації на Євро-2024.

Тренування проходило в одній групі: у занятті взяли участь усі виконавці, присутні в розташуванні команди. Після розминки та відпрацювання передач хлопці перейшли до основної роботи. У межах ігрових серій Сергій Ребров ставив футболістам відповідні завдання, напрацьовуючи схеми на вирішальний матч кваліфікації Євро-2024 проти Ісландії, що відбудеться 26 березня у Вроцлаві.

Як і перед поєдинком із боснійцями, наставник синьо-жовтих здійснює активну ротацію виконавців на позиціях, тож у всіх футболістів є шанс довести свою готовність зіграти у фіналі плей-оф. Під час сьогоднішнього тренування збірники також відпрацьовували паси із завершальними ударами, а закінчили вечірню роботу пробиттям пенальті.

Вже сьогодні, 25 березня, наша національна команда переїде у Вроцлав. Оселяться українці в містечку Тшебниця, де вже мешкали минулого вересня перед грою кваліфікації Євро-2024 проти Англії.

Ввечері, о 19:00 за київським часом головний тренер збірної України Сергій Ребров та один із гравців національної команди дадуть традиційну передматчеву прес-конференцію.

Нагадаємо, раніше Мирон Маркевич назвав головну проблему України у матчі з Боснією і Герцеговиною.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button