Спорт

Ребров: Гра з Мальтою така сама важлива, як і з Північною Македонією

Ребров: Гра з Мальтою така сама важлива, як і з Північною Македонією

Фото: УАФ
Ребров очікує важкого матчу проти Мальти

Головний тренер збірної України дав інтерв’ю перед поєдинком кваліфікації на Євро-2024.

Сергій Ребров очікує важкого поєдинку у кваліфікації до Євро-2024 із Мальтою. Головний тренер збірної України пригадав перший, номінально домашній поєдинок для “синьо-жовтих” проти мальтійців. Тоді за словами спеціаліста, суперник діяв дуже агресивно і створили дуже багато моментів.

Окрім того наставник розповів про кадрові проблеми національної команди.

“На жаль, Маліновський не зможе взяти участь у зустрічі, бо має три жовті картки. Відновився й почав працювати в загальній групі Денис Попов. Усі гравці відновлюються та готові до поєдинку.

Я вважаю, що мальтійці грали відкрито й у першому матчі, намагалися створити моменти, мали їх достатньо в першому таймі. Ми повинні бути дуже сконцентрованими – попереду важлива гра. Така сама важлива, як і з Північною Македонією. Я впевнений, усі гравці розуміють, яким буде матч. Він буде складним, таким самим, як і в Словаччині. Тому ми готуємося дуже серйозно.

Русин? Подивимося, сьогодні ще є тренування. Але я вдячний Назарію – він професіонал, працює, немає питань. Виклик до збірної для нього – велика повага. Він працює разом з усіма хлопцями, завтра має шанс з’явитися у складі”, – наводить слова Реброва офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, раніше молодіжна збірна України яскраво обіграла однолітків з Англії.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button