Спорт

Помер російський телекоментатор Василь Уткін

Помер російський телекоментатор Василь Уткін

Фото: ФК Егрісі, Телеграм
Василь Уткін помер на 53-му році життя

Уткін довгий час керував дирекцією спортивного мовлення на НТВ-плюс і був одним із осіб телеканалу Матч ТВ. Він різко засуджував війну з Україною.

Помер російський телекоментатор Василь Уткін. Йому було 53 роки. Про це 19 березня повідомили в телеграм-каналі аматорського футбольного клубу Егрісі, президентом якого був Уткін.

“Василь більше не з нами”, – йдеться у повідомленні.

Василь Уткін довгий час керував дирекцією спортивного мовлення на НТВ-плюс і був одним із осіб телеканалу Матч ТВ, який розпочав мовлення восени 2015 року. Через деякий час він залишив канал, проте продовжив свою діяльність в інших проектах – зокрема, вів свою програму на каналі у YouTube.

Уткін різко засуджував війну з Україною. “Морок і безсилля. Не думав, що в моєму житті буде такий день” – писав він у своєму ТГ-каналі після вторгнення РФ.

Як відомо, останнім часом Уткін мав проблеми з зайвою вагою. У жовтні минулого року він з’явився на публіці з великою кількістю зайвих кілограмів. Відповідне відео було опубліковано у Telegram-каналі “За лаштунками”.

“Василь Уткін все більше і більше. Раніше коментатор зізнався, що впав у депресію після розлучення та заїдає стрес їжею”, – підписали тоді ролик автори каналу.

Нагадаємо, у Москві помер радянський та російський актор та режисер, народний артист Росії, президент Московського академічного театру сатири Олександр Ширвіндт. Йому було 89 років.

Раніше повідомлялося, що у віці 94 років помер колишній очільник Ради міністрів СРСР та депутат Держдуми РФ Микола Рижков.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button