Україна

Партизани зафіксували перекидання Градів у Криму


Партизани зафіксували перекидання Градів у Криму

Агенти руху спротиву зафіксували перекидання складу реактивних систем залпового вогню БМ-21 Град у бік Херсонської області.

Кримський партизанський рух Атеш зафіксував перекидання Градів у Джанкої. Про це партизани повідомили в своєму ТГ-каналі, опублікувавши відео з місця передислокації.

Повідомляється, що агенти руху спротиву зафіксували перекидання складу реактивних систем залпового вогню БМ-21 Град у бік Херсонської області.

“Окупаційний режим продовжує відновлювати радянські системи озброєння для використання їх у війні проти українського народу. Ми фіксуємо, що склади з технікою порожніють значними темпами. Ми працюємо над збільшенням російських втрат, у чому нам допомагають російські військові. Не приховуватимемо, що нам відомо кінцеве місце призначення цього складу. Ми точно знаємо, де окупанти їх зберігатимуть. Тому “жити” їм залишилося недовго”, – йдеться в повідмоленні.

Раніше повідомлялося, що партизани провели розвідку на “найзахищенішій” нафтобазі в Криму. Окупанти постійно патрулюють цей об’єкт, по всьому периметру розташовані десятки камер.

У Маріуполі сплеск загадкових смертей окупантів – АТЕШ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 3 =

Back to top button