Цікаве

Ольга Сумська виїхала за кордон і показала, з ким та навіщо

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв’язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Вже багато років Ольга В’ячеславівна разом з чоловіком Віталієм Борисюком працює у театрі свого колишнього чоловіка Євгенія Паперного. Нещодавно до їхнього тріо також до єдналася дочка зіркового подружжя Ганна Борисюк, яка закінчила театральний інститут.

Здебільшого трупа виступає в Україні, але час від часу також стаються виїзди за кордон. Так, нещодавно Ольга Сумська вийшла на зв’язок та повідомила, що знаходиться за межами України.

Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фото та відео, в яких показала, як пройшла чергова вистава театру в Празі. На сцені Ольга В’ячеславівна як завжди була просто неперевершена, гордо та впевнено проговорювати свої репліки, прикрашаючи їх не підробними емоціями та проживаючи кожну з них.

Також варто відмітити, що Ольга В’ячеславівна помітно погарнішала, і зараз виглядає просто неперевершено.  Їй як завжди дуже пасує червоний колір, і так само контрастні костюми.

Нагадуємо, що не так давно сім’я Сумських потрапила у гучний скандал. Сталося це через інтерв’ю В’ячеслава Хостікоєва, в якому він поділився своїми почуттями на рахунок двоюрідної сестри Тоні Паперної.

Він заявив, що був вражений тим, що Антоніна не приїхала на похорон своєї бабусі. Тоді Ольга В’ячеславівна публічно відповіла на це, заявивши, що родина Наталії Сумської взагалі не була присутня на похоронах і відповідно не брала ніякої участі в організації.

Чим завершився конфлікт між рідною тіткою та племінником, які ще 2 роки тому прекрасно співпрацювали разом, і здається взагалі ладнали без будь-яких проблем, досі залишається невідомо. Примітно, що Наталія Сумська не робила жодних публічних заяв на цей рахунок і проігнорувала конфлікт сина та сестри.

Джерело arguments.kyiv.ua

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve − 1 =

Back to top button