Спорт

Окупанти знищили дитячу веслувальну базу в Одеській області

Окупанти знищили дитячу веслувальну базу в Одеській області

Фото: instagram/sc.tairove
Знищена веслувальна база

Російські терористичні війська продовжують тероризувати мирне населення і знищувати спортивну інфраструктуру.

Росіяни продовжують нести смерть і розруху в Україну. Цього разу стало відомо, що терористичні війська знищили дитячу веслувальну базу в Таїровому Одеської області.

“Ось такий він “русскій мір” – страшний, агресивний та байдужий до спортивних мрій наших дітей.

Вночі 17 грудня російські війська знову атакували цивільну інфраструктуру – на цей раз полум’я спалахнуло на дитячій веслувальній базі Чорноморець. У результаті – спортсмени втратили не лише човни, але й кришу над головою.

Діти, які ще вдень 16 грудня тренувалися на тій самій воді, наступного ранку, разом із своїми батьками, тренерами та іншими спортсменами вже розбирали залишки звалищ згорівших човнів та допомагали відновити те, що було зруйновано. І кого ви намагаєтесь перемогти?

Запам’ятайте – ви зруйнували нам човни, але ніколи не зруйнуєте найцінніше – наші спортивні плани, мрії та віру в нашу Перемогу.

Так, розчарування розпалило наші серця, але сьогодні ми єднаємося, щоб відновити те, що було втрачено. І ми впевнені – наша спортивна громада стоїть разом, і ми зможемо відновити веслувальну базу”, – повідомила сторінка спортивного клубу Таїрове в інстаграмі.

Нагадаємо, раніше росіяни знищили спортивну базу Динамо у Запоріжжі.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button