Спорт

Неймар – гравець Аль-Хіляля

Неймар - гравець Аль-Хіляля

Фото: ФК Аль-Хіляль
Неймар відтепер виступатиме у Саудівській Аравії

Нападаючий збірної Бразилії офіційно змінив французький ПСЖ на чемпіонат Саудівської Аравії.

Неймар офіційно став гравцем Аль-Хіляля. Про трансфер бразильського нападника з ПСЖ офіційно повідомили у Саудівській Аравії.

Окрім того, з футболістом попрощалися і чемпіони Франції, назвавши 31-річного бразильця “легендою клубу”.

Нападник збірної Бразилії вже встиг прокоментувати свій переїзд на Близький Схід. За словами зіркового гравця, він щасливий, що зможе проявити себе у Саудівській Аравії.

“Хочу написати нову історію. У лізі Саудівської Аравії приголомшлива енергія та вмілі гравці, вона зараз швидко росте, і я вірю в те, що вона затребувана. Аль-Хіляль – величезний клуб із чудовими фанатами, найкращий в Азії. Завдяки цьому я маю відчуття, що я прийняв правильне рішення у відповідний час і перейшов у відповідний клуб.

Мені подобається перемагати та забивати – планую продовжити це робити в Саудівській Аравії та Аль-Хілялі”, – зазначив Неймар.

Нагадаємо, Неймар провів у ПСЖ шість років, протягом яких він взяв участь у 173 матчах, записавши на свій рахунок 118 голів та 77 асистів.

У Парижі він п’ять разів ставав чемпіоном Франції і чотири рази вигравав Суперкубок Франції. Ще тричі він піднімав над головою національний кубок та двічі – кубок ліги.

Раніше стала відома зарплата Неймара в Аль-Хілялі.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button