Спорт

Найкращим гравцем матчу Іспанія – Україна став Назаренко

Найкращим гравцем матчу Іспанія - Україна став Назаренко

Фото: AP
Назаренко відмінно проявив себе у матчі з Іспанією

Експерти УЄФА відзначили відмінну гру півзахисника Дніпра-1 у груповому поєдинку Євро-2023.

Олександр Назаренко – найкращий гравець матчу Іспанія – Україна на Євро-2023. Так вирішили експерти УЄФА.

“Він організував перший гол своєї команди, довершивши атаку чудовим навісом. Його майстерність і хитромудрість регулярно ставили захисників суперника в глухий кут, а в обороні він відпрацьовував цілеспрямовано і з безумовною дисциплінованістю”, – пояснили свій вибір в організації.

“Звісно, я не очікував, що стану найкращим гравцем матчу. Хочу подякувати всій команді та тренерському штабу, який дав мені можливість сьогодні зіграти. Для мене дуже приємно зараз тут сидіти із цією статуеткою.

Я дуже щасливий знаходитися тут із тим колективом, який ми зібрали за довгі роки. Ми самі кайфуємо від тієї гри, яку зараз показуємо. Для мене це просто приємний бонус, я дуже радію за всю команду”, – прокоментував свою нагороду Назаренко.

Нагадаємо, молодіжна збірна України не змогла переграти однолітків з Іспанії в рамках групового раунду Євро U-21, пропустивши гол на останніх хвилинах.

Раніше голкіпер молодіжної збірної України Руслан Нещерет розповів, чому суддя не зарахував скандальне взяття воріт іспанцями у поєдинку.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button