Спорт

На Закарпатті у неділю проведуть Mukachevo Half Marathon

У неділю, 19 вересня, у Мукачеві відбудеться найбільша спортивна подія осені на Закарпатті — Mukachevo Half Marathon, на який зареєструвалися понад 500 учасників, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу Мукачівської міськради у Фейсбуці.

“Найбільша спортивна подія осені: вже цієї неділі у Мукачеві відбудеться Mukachevo Half Marathon. Понад 500 учасників, 3 дистанції, благодійний забіг на підтримку хворого на СМА Павлика Мотички, забіги для діток, піца та бограч вечірка і багато призів”, – йдеться в повідомленні міськради.

Як повідомляється, стартує Mukachevo Half Marathon у неділю, 19 вересня, о 9.30 зі стадіону ДЮСШ.

Як інформують у міськраді, цього року напівмарафон включає три дистанції: 21,1 км, 10 км та 1,5 км. Дистанції для діток – 100 та 400 метрів. Одразу після старту бігунів на дистанції 21 та 10 кілометрів, стартує благодійний забіг на підтримку Павлика Мотички довжиною 1,5 кілометри. Зареєструватися на нього можна перед початком забігу, початковий благодійний внесок – 150 гривень.

Забіг розпочинається та закінчується на стадіоні ДЮСШ. Маршрут проходить через основні туристичні локації Мукачева – парки Центральний та Андрія Кузьменка, сквер Молодіжний.

Як повідомляють організатори, о 13:30 на стадіоні ДЮСШ відбудеться нагородження та лотерея серед учасників. Загальний призовий фонд – 41 тис. гривень.

Переможців визначатимуть у п’яти вікових категоріях серед чоловіків та жінок. За перше місце бігуни отримають 4 тис грн, 2 місце – 3 тис, 3 місце – 2 тис грн.

Серед попередньо зголошених на півмарафон близько 500 учасників – бігуни з різних регіонів України та закордону, є і ті, хто цьогоріч брав участь у всіх закарпатських забігах.

 

 

Back to top button