Спорт

Монобоб – Лідія Гунько замкнула топ-20 на Олімпіаді-2022 – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

За словами бобслеїстки, траса була незнайома, через що були помилки

Лідія Гунько
Чемпіон

Україна вперше у своїй історії взяла участь в олімпійських змаганнях у жіночому монобобі. За підсумками чотирьох заїздів бобслеїсток українка Лідія Гунько посіла останнє, 20-те місце. Про це повідомляє пресслужба НОК. 

Як повідомляється, Гунько фінішувала із результатом 4:29.10. За словами бобслеїстки, траса була незнайома, через що були помилки. 

“Звичайно, заїзди були неідеальними. Через те, що я не маю великого досвіду на цій трасі, покращувала показники вже в процесі змагань і намагалася брати з кожного заїзду по максимуму, виправляти помилки. Сьогодні мінус двадцять, зовсім інша ситуація з ковзанами, я не спускалася тут за такої погоди – це все вплинуло на підсумковий результат”, – зазначила Гунько.

 


 

Олімпійською чемпіонкою Пекіна-2022 стала американка Кейлі Хамфріс, “срібло” здобула ще одна спортсменка зі США Ілана Мейєрс Тейлор, “бронза” у Крістін де Брюн із Канади.

Результати змагань

1. Кейлі Хамфріс (США) – 4:19.27
2. Елана Мейєрс Тейлор (США) – 4:20.81 (+1.54)
3. Крістін де Брюн (Канада) – 4:21.03 (+1.76)

20. Лідія Гунько (Україна) – 4:29.10 (+9.83).

Нагадаємо, 12 лютого на зимових Олімпійських іграх в Пекіні завершилася спринтерська гонка в чоловічому біатлоні. Лідер української збірної Дмитро Підручний посів 14 сходинку за результатами змагання.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button