Спорт

Ексгравця збірної України виправдали у справі про расизм

Ексгравця збірної України виправдали у справі про расизм

Фото: instagram.com/danyaignatenkoo97
Данило Ігнатенко

Данило Ігнатенко розповів про безпідставні звинувачення на свою адресу з боку суперника.

Данила Ігнатенка визнали не винним у справі щодо расистських обвинувачень. Про це повідомив сам ексфутболіст збірної України.

За словами півзахисника Бордо, уся справа від самого початку базувалась на вигадках футболіста суперника, який не зміг спокійно пережити поразку своєї команди.

“Вчора мене визнали не винним в цій ситуації, оскільки не було ніяких висловлювань в бік гравця, який мене звинувачує в цих гучних словах. Цей інцидент був придуманий гравцем команди суперника, який намагався мене спровокувати всю гру, але у нього не вийшло.

І після гри він сказав, що я расист. Для чого він це зробив і придумав все, я не розумію. Справа закрита і я не винний”, – сказав Ігнатенко в коментарі Трибуні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що під час матчу французької Ліги 2 з Дюнкерком (2:0) Ігнатенко нібито назвав захисника суперника Альюна Ба расистським словом незадовго до того, як пішов з поля.

Додамо, цього сезону Данило відзначився 2 голами та 1 асистом у 32 матчах за Бордо. Утім клуб не зміг повернутися до Ліги 1.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button