Спорт

Джошуа і Уайлдер можуть зустрітись ще у 2018 році

У найближчі дні має відбутися зустріч промоутерів обох боксерів

Один з найбільш очікуваних боксерських боїв суперважкого дивізіону між Ентоні Джошуа і Деонтеєм Вайлдером може відбутися у вересні-грудні 2018 року, а місцем проведення може стати Велика Британія.

 

У найближчі дні має відбутися зустріч промоутерів обох боксерів. Про це повідомив Едді Гірн, який представляє інтереси британського боксера Ентоні Джошуа, – повідомляє 1NEWS.

“Цього тижня ми представимо нашу пропозицію. Сподіваюся, що після цього переговори з командою Вайлдера продовжаться. Незалежно від того, чи буде Ентоні ще раз виходити в ринг в липні або серпні, я хочу попередньо домовитися з Вайлдером вже зараз. Навіть якщо обидва боротимуться влітку, потрібно залагодити всі питання з Деонтеєм раніше”, – цитує Гірна XSPORT.

Серед найбільш вірогідних суперників для Деонтея Вайлдера (40-0, 39 КО) на наступний бій називають Домініка Бриза (19-1, 17 КО). На поєдинок з власником чотирьох поясів у суперважкій вазі Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) претендують Джаррелл Міллер (20-0-1, 18 КО) і Олександр Повєткін (34-1, 24 КО).

Нещодавно Ентоні Джошуа став володарем чотирьох титулів у суперважкій вазі – WBA, WBO, IBF і IBO. Чемпіонський пояс WBO він відібрав у Джозефа Паркера. Аби стати абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі Ентоні Джошуа потрібно домовитись про бій з чемпіоном WBC Деонтеєм Вайлдером.

Back to top button