Спорт

Динамо переграло Металіст в УПЛ

Динамо переграло Металіст в УПЛ

Фото: УПЛ
Дячук приніс Динамо перемогу над Металістом

Відкладений поєдинок третього туру Прем’єр-ліги завершився на користь київського клубу.

Динамо впевнено обіграло харківський Металіст 1925 у перенесеному матчі третього туру української Прем’єр-ліги. Ще в першому таймі київський клуб, який грав на власному стадіоні, забив у ворота гостей три голи, пропустивши у свої лише один. У “біло-синіх” дубль на свій рахунок записав Волошин, ще одного разу відзначився Ванат. У харків’ян гол забив Дмитренко. До того д Металіст залишився у меншості, дві жовті отримав Бичек.

Утім навіть граючи у меншості харків’яни не припиняли боротися і в другому таймі навіть змогли скоротити відставання до мінімуму, після того як помилкою воротаря Нещерета скористався Ременюк.

Проте на більше гостей не вистачило. Наприкінці поєдинку захисник Динамо Дячук вдало завершив комбінацію киян після подачі з кутового. 4:2 – на користь Динамо, яке піднімається у турнірній таблиці на п’яту сходинку.

 

Українська Прем’єр-ліга. 3-й тур. 7 грудня

Динамо Київ – Металіст 1925 – 4:2

Голи: Волошин, 10, 22, Ванат, 33, Дячук, 90+1 – Дмитренко, 30, Ременюк, 72

Попередження: Бичек, 28, Фарина, 84

Вилучення: Бичек, 40 (друге попередження)

Динамо Київ: Нещерет – Дубінчак, Сирота, Дячук, Тимчик – Бражко – Кабаєв (Караваєв, 60), Шапаренко (Андрієвський, 59), Буяльський (Царенко, 60), Волошин (Беніто, 90+1) – Ванат (Супряга, 82).

Металіст 1925: Сидоренко – Фарина, Червак, Є. Ткачук, Капінус – Мартинюк, Габелок (А. Ткачук, 59), Бичек – Дмитренко (Чирук, 76), Сидоров (Борячук, 67), Арі (Ременюк, 58).

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button