Спорт

Чемпіонка світу з веслування ледь не постраждала під час обстрілів Умані

Чемпіонка світу з веслування ледь не постраждала під час обстрілів Умані

Фото: Instagram
Лузан не виступить у Кубку України в Умані

Дворазова призерка Олімпіади у Токіо Людмила Лузан перебуває місті, по якому завдали удару окупанти, на змаганнях.

Відома українська спортсменка Людмила Лузан, ледь не постраждала під час ранкового обстрілу російськими окупантами міста Умань.

Нагадаємо, що одна з ракет влучила в багатоквартирний будинок в Умані, наразі відомо про десять загиблих, серед яких дитина.

За словами чемпіонки світу з веслування на каное, в момент атаки вона перебувала поруч із місцем влучання. Призерка Олімпіади в Токіо, також зазначила, що не вийде на старт етапу Кубка України, який відбувається у місті.

“Трагедія сталася поруч із готелем, де перебуває наша команда. Я прокинувся вночі від вибуху, все тряслося! Русня влучила в житловий будинок, де перебували звичайні мирні люди! Є загиблі та поранені, завали розбирають досі.

Сьогодні фінальні заїзди на 200 м. Я відмовляюся брати участь у змаганнях, я не виходжу на старт! Вважаю це недоречним, коли в місті траур, а ми будемо виступати, після ракетної атаки. Спостерігаючи як місто в паніці та скорботі… Дуже співчуваю всім сім’ям загиблих і поранених”, – написала Лузан у соціальних мережах.

 Пост Лузан у соцмережі

Окрім того спортсменка задала риторичне питання до Міжнародної федерації каное. Як за таких обставин функціонери взагалі можуть обговорювати допуск росіян до міжнародних змагань. Зазначимо, що на поточний момент пост Людмили було видалено.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button