Спорт

Андрій Ghostik Кадик став кіберспортивним амбасадором

Андрій Ghostik Кадик став кіберспортивним амбасадором

Фото: Favbet
Кадик – відома особистість в українському кіберспортивному ком’юніті

Українська iGaming-компанія Favbet повідомила про продовження залучання до співпраці кіберспортсменів та стрімерів, що виробляють якісний україномовний контент.

Стрімер Андрій Ghostik Кадик став кіберспортивним амбасадором Favbet, повідомила пресслужба компанії у вівторок, 2 квітня.

“Українська iGaming-компанія Favbet продовжує залучати до співпраці “базованих” кіберспортсменів та стрімерів, що виробляють якісний україномовний контент”, – говориться в повідомленні.

Зазначимо, Кадик – відома особистість в українському кіберспортивному ком’юніті. В минулому він професійно грав у Dota 2, а сьогодні є одним з найпопулярніших україномовних стрімерів з цієї дисципліни та регулярно коментує провідні світові турніри. Серед його найбільших професійних досягнень – 7-8 місце на The International 2017, 5-6 на Asia Championships 2017, перемога на ROG Masters 2017, а також призові місця та перемоги на кількох інших Tier 2 та 3 турнірах. 

Зараз Кадик зосереджений на роботі стрімера та коментатора. Він був серед перших Twitch-стрімерів Dota 2, що перейшли на українську під час трансляцій, а після початку повномасштабного вторгнення Росії закрив свій російськомовний YouTube-канал.

У Favbet додали, що Ghostik вже третій представник Dota 2 серед її амбасадорів. Раніше цього року було оголошено про партнерство з коментатором та стрімером Романом Skevich Паскевичем, а минулого року розпочалася співпраця з українським гравцем Олександром XBOCT Дашкевичем.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button