Спорт

Алієв відповів Фаріон на критику російськомовних бійців ЗСУ

Алієв відповів Фаріон на критику російськомовних бійців ЗСУ

Фото: instagram.com/aliev_sasha88
Алієв підтримав воїнів ЗСУ

Колишній футболіст Динамо і збірної України, який нині служить в армії, жорстко розкритикував колишню депутатку.

Олександр Алієв порадив Ірині Фаріон сидіти і мовчати, а не критикувати ЗСУ. Таким чином колишній футболіст Динамо і збірної України відреагував на закиди екснародної депутатки на адресу російськомовних бійців ЗСУ.

Алієв, який сам служить в українській армії і розмовляє російською, нагадав Фаріон, що саме завдяки воїнам ЗСУ українці нині можуть відчувати себе захищеними.

“Усім привіт. Зараз тут побачив в Інтернеті про цих двох ідіоток, які говорять про пацанів-азовців, що вони розмовляють російською мовою. Послухай, на передовій дуже багато наших пацанів говорять російською мовою. А ти, Фаріон або Фараон, або хто ти там – ти не кукурікай, зрозуміло?

Ти зараз можеш сидіти собі спокійно і розмовляти, а там гинуть наші пацани. Яке ти взагалі маєш право говорити на пацанів, які захищають твою ж дупу і захищають нашу країну від російської нечисті? Розумієш чи ні?

Як ще у вас язик повертається, ви, патріотки? Сидіть і мовчіть. Щось ви 24 числа нічого не кукурікали. Тож задумайтеся. Слава Україні. Слава ЗСУ”, – заявив Алієв на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, раніше чемпіон світу з боксу Олександр Усик присвятив вірш Фаріон.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button