Події

​​ Жити залишалось дві лісопосадки, тому ризикнув бігти у ніч… Комбатант рф з…

​​???? Жити залишалось дві лісопосадки, тому ризикнув бігти у ніч…

????Комбатант рф захопив у полон 22-річного працівника ферми, що на Житомирщині, та під дулом автомата утримував його біля себе.

Поліцейські Житомирщини викрили воєнний злочин. Комбатанта рф засуджено до 11 років ув’язнення.

Поліцейські з’ясували, що сержант ворожої 2 березня захопив у полон працівника ферми неподалік с. Фасової і утримував до 4 березня. При цьому постійно погрожував хлопцеві розстрілом, відібрав у нього телефон та годинник і змушував допомагати ховатись у приміщеннях ферми та інших будівлях.

Під дулом автомата окупанта потерпілий перебував практично увесь час, а на третю ніч поневолювач змусив вивести його безпечним шляхом до місця ймовірного знаходження російських військ, у напрямку с. Копилова.

Під час руху лісовими та польовими стежками чоловікові вдалося відвернути увагу окупанта та утекти

????‍♂️Наприкінці грудня 2022 31-річному жителю республіки бурятії рф, командиру танку 5-ї окремої гвардійської танкової бригади східного військового округу рф, оголосили підозру у вчиненні воєнних злочинів – за ч. 1 ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

У порядку спеціального судового провадження комбатанта засуджено до 11 років позбавлення волі.

YouTube
«Жити залишалось дві лісопосадки, тому ризикнув втекти»

Події відбувались у перші дні березня 2022 року на Київщині. Старший сержант ворожої армії пограбував працівника ферми та під дулом автомата ув’язнив біля себе

Back to top button