Події

Збройні сили рф вкотре обстріляли населені пункти Харківщини, є загиблі та пор…

Збройні сили рф вкотре обстріляли населені пункти Харківщини, є загиблі та поранені – розпочато провадження

За процесуального керівництва Чугуївської, Дергачівської, Куп’янської та Ізюмської окружних прокуратур розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

За даними слідства, 3 жовтня близько 15:30 ворог поцілив по селу Охримівка Чугуївського району. Поранення отримав 31-річний чоловік, його доставлено до лікарні.

Також 3 жовтня близько 18:00 зс рф вдарили з дрону по селу Токарівка і влучили по мотоблоку, на якому рухались двоє цивільних осіб — 62-річна жінка та 67-річний чоловік. З травмами обох постраждалих доставлено до лікарні.

4 жовтня близько 10:00 зс рф вдарили двома керованими авіаційними бомбами по селу Ізюмське. Поранення, не сумісні з життям, отримав 35-річний чоловік – співробітник місцевої агрофірми.

Приблизно о 10:10 ворог також застосував КАБи для ударів по селищу Степи. Загинув 55-річний чоловік. Пошкоджено та зруйновано приватні домоволодіння.

Орієнтовно о 10:40 військовослужбовці зс рф із застосуванням КАБів вдарили по селу Чернещина, внаслідок чого пошкоджень зазнали приватні домоволодіння.

Близько 16:35 в результаті влучання ворожого FPV-дрона по Куп’янську тілесні ушкодження отримав 37-річний чоловік. Пошкоджено автомобіль.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази і задокументували чергові воєнні злочини рф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 3 =

Back to top button