Події

???? Заступник Міністра внутрішніх справ Леонід Тимченко в етері «Єдиних новин…

Forwarded From МВС України

????Заступник Міністра внутрішніх справ Леонід Тимченко в етері «Єдиних новин» розповів про підтримку та реабілітацію ветеранів у системі МВС

До обговорення у студії також долучився Анатолій Варфоломєєв, чемпіон України з паратріатлону. Він є ментором у реабілітаційному центрі МВС на Київщині.

Вони розповіли про реабілітацію ветеранів у системі МВС через спорт:

✔️ Це тільки один із моментів, який ми використовуємо для відновлення наших військових. Спочатку — відновлення документів, медичне забезпечення, потім — реабілітація та працевлаштування», — підкреслив заступник Міністра.

????Важливою темою обговорення став е-кабінет соціального захисту, в якому вже зареєстровані понад 7 000 ветеранів МВС. Через цей кабінет можна отримати послуги щодо лікування, реабілітації, навчання, працевлаштування, довідок та документів.

Міністерство забезпечує ветеранів допомогою й через соціальних супровідників. Зокрема, вони пояснюють, як необхідно авторизуватися в е-кабінеті та які послуги можна отримати.

????‍♂️Також під час етеру обговорили проведення благодійного забігу — «Кубка Міністерства внутрішніх справ України», головною метою якого став збір коштів на інклюзивне спорядження для ветеранів та ветеранок війни.

Деталі — у відео ????

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × four =

Back to top button