Події

Зараз суспільство більш готове до легалізації зброї, ніж раніше. Але я проти но…

Зараз суспільство більш готове до легалізації зброї, ніж раніше. Але я проти носіння “короткостволів” на вулицях, – очільник Нацполіції Іван Вигівський

У громадян має бути культура поводження зі зброєю. Наприклад, її можна давати тим особам, які вже мають певний період досвіду володіння зброєю. Про це заявив очільник Національної поліції в інтерв’ю Цензор.НЕТ.

Під час напрацювання законопроєкту, в якому розглядається питання володіння короткоствольною вогнепальною зброєю для всіх категорій громадян, неодноразово збирались з правоохоронним комітетом Верховної Ради, обговорювали це питання в робочих групах, зазначив він.

“Є низка запобіжників, низка застережень. Є бачення, що ця зброя повинна зберігатись тільки вдома для самозахисту, а якщо особа хоче тренуватись, подає заявку в тир і тоді везе її з собою. Але ж ви розумієте, що якщо людина хоче постійно носити із собою зброю, вона щодня буде кидати заявку в тир і перевозити. Знову ж, перевозити треба в розібраному стані, а не так, як хочеться».

Back to top button