Події

​Захист інвестицій буде у фокусі особливої уваги органів правопорядку у 2023 році …

Захист інвестицій буде у фокусі особливої уваги органів правопорядку у 2023 році

? Офіс Генпрокурора посилює роботу у сфері захисту інвестицій, до відповідної роботи будуть залучені обласні прокуратури.

? Про це представникам Німецько-Української промислово-торговельної палати на дебютному вебінарі «Механізми захисту інвестицій в умовах воєнного стану» розповів Олександр Максименко, начальник Управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генпрокурора.  

? Вебінар було присвячено трьом питанням, актуальним для бізнесу під час війни: захисту інвестицій, запровадженню прозорих правил взаємодії з правоохоронними органами, а також можливим механізмам фіксації бізнесом збитків від російської агресії з подальшою їх компенсацією.

? Захист інвестицій буде у фокусі особливої уваги органів правопорядку у 2023 році. Відповідно ми маємо вивчати та глибоко розуміти проблеми підприємців. Ми регулярно комунікуємо з бізнесом, щоб віднайти всі ці «больові точки» у відносинах з правоохоронними органами. Наше завдання, серед іншого, полягає в тому, щоб пояснювати правоохоронцям, як коректно взаємодіяти з бізнесом при виконанні завдань кримінального провадження, – наголосив Олександр Максименко.

? Окрім цього, учасників вебінару поінформували про існуючі механізми документування збитків, завданих бізнесу збройними силами РФ.

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ

Back to top button