Події

Захоплював завод «Азовсталь» у складі окупаційних військ рф: Нацполіція оголос…

????Захоплював завод «Азовсталь» у складі окупаційних військ рф: Нацполіція оголосила підозру у державній зраді мешканцю АР Крим

У 2014 році корінний мешканець Криму, громадянин України, отримав паспорт громадянина російської федерації.

Поліцейські встановили особу зрадника, який на відеозаписі розповів про виконання бойових завдань у складі збройних формувань держави агресора весною 2022 року у Маріуполі. Зокрема йшлося про його участь у захопленні заводу «Азовсталь».

У 2020 році він підписав контракт про проходження служби в лавах окупаційних військ – у 810 окремій гcвардійській бригаді морської піхоти чорноморського флоту військово-морського флоту збройних сил рф з постійним місцем дислокації у м. Севастополі у званні старшого матроса.

Слідчі слідчого управління ГУ Національної поліції в Автономній республіці Крим та м. Севастополі оголосили зловмиснику про підозру.

YouTube
Захоплював «Азовсталь» у складі військ рф: Нацполіція оголосила підозру у держзраді мешканцю Криму

Фігурант після тимчасової окупації російськими військами території Автономної Республіки Крим добровільно перейшов на бік ворога, вступив до лав збройних сил рф та брав активну участь в бойових діях проти України. Держзраднику загрожує до 15-ти років позбавлення…

Back to top button