Події

Загроза вторгнення РФ – Індія закликає своїх громадян покинути Україну – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

У першу чергу рекомендації стосуються студентів


Фото з відкритих джерел

Посольство Індії продовжує працювати у звичайному режимі, однак закликає своїх громадян розглянути питання виїзду з України на фоні загрози вторгнення РФ. Про це йдеться на сайті посольства Індії в Україні.

“Зважаючи на невизначеність поточної ситуації в Україні, громадяни Індії в Україні, зокрема студенти, чиє перебування не є обов’язковим, можуть розглянути питання про тимчасовий виїзд. Громадянам Індії також рекомендують уникати несуттєвих поїздок до України та всередині України”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, посольство попросило громадян Індії поінформувати про статус їхнього перебування в Україні, щоб мати змогу зв’язатися з ними.

“Посольство продовжує працювати в нормальному режимі, щоб надавати всі послуги громадянам Індії в Україні”, – наголосили у відомстві.

Нагадаємо, нещодавно президент США Джо Байден порадив американцям, які залишаються в Україні, виїхати з нашої держави. Він сказав, що “все може швидко вийти з-під контролю”.

1News за темою: Авіакомпанія KLM припинила польоти в Україну через загрозу вторгнення Росії

Слідом за США покинути Україну своїх громадян закликала низка країн, серед яких Японія, Південна Корея, Нідерланди, Австрія, Ізраїль, Греція тощо. У попередженнях країн згадується нещодавній початок спільних російсько-білоруських військових навчань, а також нова партія російських військових кораблів, яку помітили у Чорному морі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button