Події

Загроза нового вторгнення РФ – Україна звернулася до міжнародних організацій – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Відповідну постанову підтримали 326 нардепів

Верховна Рада прийняла постанову про звернення до Організації Об’єднаних Націй, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, Парламентської асамблеї ОБСЄ, Парламентської асамблеї НАТО, Парламентської асамблеї ОЧЕС, урядів та парламентів іноземних держав у звʼязку з ескалацією безпекової ситуації навколо України.  Про це йшлося під час засідання парламенту. Трансляцію веде “Перший Незалежний”.

Документ підтримали 326 депутатів. У постанові парламент засуджує дії Росії, спрямовані на безпідставне розширення військової агресії проти України та закликає провідні міжнародні організації і партнерів нашої держави продовжувати стримування військових планів РФ щодо України

“Постійно зростаючий шантаж і нові погрози з боку Росії змушують Україну вживати оперативних і рішучих заходів з метою створення передумов для власної безпеки, в тому числі залучення дружніх країн до спільної протидії імперським гегемоністським планам Кремля”, – йдеться в пояснювальній записці.

1News за темою: Україна звернулася до генсека ООН з приводу блокування Росією судноплавства

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада підтримала звернення до міжнародних парламентів, урядів та організацій через військовий шантаж із боку Росії. Тоді відповідний проєкт постанови отримав 282 голоси “за”.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button