Події

За підтримки UNDP в Україні поліцейські психологи отримали 60 робочих валіз та ро…

За підтримки UNDP в Україні поліцейські психологи отримали 60 робочих валіз та розпочали триденний тренінг

Заходи відбулися в рамках проєкту «Сприяння безпеці людей в Україні шляхом реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною», за фінансового сприяння Уряду Японії ????????????????

З початком повномасштабного вторгнення робота психологів поліції змінилася: тепер вони часто працюють на місцях ворожих обстрілів, а також виїжджають у прифронтові регіони, де допомагають місцевому населенню.

У відкритті заходу, присвяченому психологам поліції, які виконують свої професійні обов’язки в реаліях війни, взяли участь заступник Голови Національної поліції України Сергій Кобець та заступник Постійного представника UNDP в Україні Христофорос Політіс.

▪️Міжнародні партнери передали 60 робочих комплектів для психологів Національної поліції України та організували для них триденний тренінг на тему: «Ефективні методи психологічної підтримки поліцейських, які постраждали внаслідок війни, та членів їхніх сімей».

Крім цього, заступник Голови Національної поліції України Сергій Кобець вручив відомчі відзнаки «Знак Пошани» психологам, які працюють у прифронтових регіонах.

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Back to top button