Події

☝️ Якщо хочете змінити світ, спершу застеліть своє ліжко, — історія адмірала Ві…

☝️ Якщо хочете змінити світ, спершу застеліть своє ліжко,  — історія адмірала Вільяма Макрейвена
 
???? Видатний американський воєначальник, колишній командувач Сил спеціальних операцій США, адмірал запасу Вільям Макрейвен відвідав Україну.
 
???? Тут він провів низку зустрічей із керівниками та особовим складом наших Сил безпеки і оборони, зокрема ― начальником ГУР МО України генерал-лейтенантом Кирилом Будановим, командувачем ВМС ЗСУ віцеадміралом Олексієм Неїжпапою, керівником Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного Петром Ткачуком.
 
▫️ Насичена програма українського візиту адмірала Макрейвена також включала декілька лекцій та виступів для молодих українських офіцерів.
 
▫️ Вільям Макрейвен відомий у світі завдяки своїм заслугам у боротьбі з тероризмом, а також як автор низки популярних книг.
Він очолював Сили Спеціальних Операцій США ― під його керівництвом 69 тисяч спецпризначенців брали участь у контртерористичних операціях у різних країнах світу.  
 
▫️ Адмірал був радником з питань міжнародної політики американських президентів Джорджа Буша молодшого та Барака Обами, а також став одним із розробників сучасної стратегії з нацбезпеки США у сфері боротьби з тероризмом.
 
▫️ Перша книга Вільяма Макрейвена «Застеляйте ліжко» стала бестселером The New York Times та завоювала популярність у всьому світі.  
 
▫️ У ній чотиризірковий адмірал розповів про свої прості десять принципів, які можуть змінити не тільки життя однієї людини, але й цілий світ. На думку Макрейвена, карколомні речі починаються з елементарних: наприклад ― застелити зранку своє ліжко.
 
▫️ Екскомандувач ССО США закладає у ці прості щоденні обов’язки суворі принципи самодисципліни, чистоти та порядку.

▫️ Він стверджує: де б не було Ваше ліжко ― у казармі чи в субмарині під водою ― воно має бути ідеально застеленим, а в каюті має бути бездоганна чистота. Таким чином цей порядок розповсюджується на всі аспекти армійського життя.

Back to top button