Події

Як журналісту працювати на деокупованих територіях та у зонах бойових дій? ⏺ Ро…

Як журналісту працювати на деокупованих територіях та у зонах бойових дій?

Роль журналістів в умовах війни складно переоцінити: вони працюють на своєму вкрай важливому фронті, достойно даючи опір російській пропаганді. Представники ЗМІ постійно перебувають у найгарячіших точках ведення бойових дій, працюють на деокупованих територіях та показують всі ті жахіття, що лишає по собі ворог. Однак, самі журналісти, на жаль, інколи стають жертвами цієї страшної війни.

Як представникам ЗМІ безпечно організувати свою роботу в зоні бойових дій та на звільнених територіях? Як не натрапити на пастки, що лишив по собі ворог? Працювати на місцевості, де тривають роботи з розмінування? Про які головні правила безпеки необхідно пам’ятати аби зберегти своє життя?

????Відповіді на ці та багато інших питань у відеоуроці для працівників медіа “Як журналісту працювати на деокупованих територіях та у зонах бойових дій”, організованого Національна спілка журналістів України (НСЖУ) за підтримки ДСНС. Професійні сапери Юрій Цикенюк та Іван Шепелєв детально розповідають та наочно демонструють види вибухонебезпечних предметів, як вони діють, який вигляд мають артилерійські боєприпаси та гранатомети, що треба робити, якщо натрапили на такі предмети та багато іншого.

Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube •

Back to top button