Події

Викрито жительку передмістя Харкова, яка «зливала» ворогу дані про місця розта…

Викрито жительку передмістя Харкова, яка «зливала» ворогу дані про місця розташування українських військових для послаблення оборони міста

????За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури громадянці повідомлено про підозру у несанкціонованому поширенні інформації про розташування Збройних Сил України, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 114-2 КК України).

????За даними слідства, мешканка передмістя Харкова свідомо приєдналась до закритого Telegram-каналу, який контролюється російськими спецслужбами.

????Підозрювана приховано документувала базування Сил оборони у населеному пункті, де проживала. Також дорогою на роботу у інше селище вона вишукувала місця базування ЗСУ та військової техніки. Насамперед жінка фіксувала локації блокпостів та укріпрайонів ЗСУ.

????У закритому проросійському чаті підозрювана писала всю зібрану інформацію, яка була необхідна ворогу для завдання прицільних ударів.
Мешканка Харківщини «працювала за ідею»: гроші від рф вона не отримувала.

????Під час обшуку за місцем проживання жінки вилучено мобільний телефон із доказами злочинних дій.

????Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

????Досудове розслідування та оперативний – СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × two =

Back to top button