Події

Викрадення людини – підозрюють трьох поліцейських Дніпропетровської області – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Офіс генерального прокурора України

Зловмисників затримали під час отримання ними 6300 доларів

У Києві затримали трьох поліцейських Дніпропетровської області. Їх підозрюють у викраденні людини та хабарництві. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. 

“За даними слідства, правоохоронці  9 лютого 2022 року прибули до міста Києва для проведення обшуку житла громадянина в рамках кримінального провадження щодо можливого шахрайства. Після проведення обшуку, протиправно, без складання жодних процесуальних документів, вони затримали власника житла – мешканця міста Києва та помістили його до свого автомобіля”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисники вимагали від чоловіка 12 тис. доларів і погрожували йому кримінальною відповідальністю, нібито за шахрайство. Поліцейські дозволили чоловіку подзвонити знайомим, аби ті привезли гроші. 

Зловмисників затримали під час отримання ними 6300 доларів. 


Офіс генерального прокурора України

Затриманим планують повідомили про підозру та обрати їм запобіжний захід. 

1News за темою: Двоє прикордонників організували банду з викрадання людей, – СБУ


Раніше повідомлялося, що у столиці затримали чотирьох осіб за викрадення іноземця та вимагання у нього грошових коштів. Фігурантами злочину виявились родичі потерпілого – колишня дружина, її мати та брат, а також їхній знайомий. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі. 


Джерело

Back to top button