Події

​​Викрадали та грабували людей – у Дніпрі затримано озброєне угруповання За пр…

​​Викрадали та грабували людей – у Дніпрі затримано озброєне угруповання

???? За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури міста Дніпра дев’ятьом місцевим жителям повідомлено про підозру за фактами незаконного позбавлення волі, викрадення людини, грабежу та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами (ч. 2 ст. 146, ч. 5 ст. 186, ч. 1 ст. 263 КК України).

???? За даними слідства, у січні 2023 року підозрювані напали на потерпілого біля будинку, застосовуючи фізичну силу, затягнули його до автомобіля. Вони відвезли чоловіка до орендованого приміщення та утримували.

???? Забравши ключі від квартири потерпілого, заволоділи грошовими коштами та іншим цінним майном на понад 1 млн грн. Після скоєного фігуранти відвезли чоловіка у невідоме місце та залишили посеред дороги.

???? У ході проведення спецоперації правоохоронці затримали дев’ятьох озброєних учасників групи під час викрадення ще однієї людини посеред вулиці м. Дніпра.

???? Проведено ряд санкціонованих обшуків за місцями мешкання та в автомобілях фігурантів, вилучено зброю, гранати, грошові кошти.

???? Слідство триває. Перевіряється причетність підозрюваних до скоєння інших злочинів.

???? Наразі прокурорами скеровано до суду клопотання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

???? Досудове розслідування – СВ Дніпровського райуправління поліції ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – Управління СБУ області.

ФОТО

Back to top button