Події

«Всі наші проекти з Польщею – про життя та його порятунок», – Олена Зеленська ⏺У …

«Всі наші проекти з Польщею – про життя та його порятунок», – Олена Зеленська

У ході візиту до Польщі Президента України Володимира Зеленського, перша леді Олена Зеленська та перша леді Республіки Польща Агата Корнгаузер-Дуда зустрілися з українськими медиками, а також відвідали Центр допомоги мігрантам і біженцям у Варшаві, організований «Карітас Польща».

????«Увесь цей важкий час ми знаємо, що нас тримає разом не лище прагнення спільної перемоги над ворогом, а й боротьба за справжні людські цінності, насамперед за людські життя. І ми щасливі мати в цій боротьбі не просто однодумців, а справжніх колег, чия підтримка має відчутний практичний вимір. Усі наші спільні проекти – про життя та його порятунок», – наголосила перша леді України.

Так, в Україні набирає обертів формування добровільного пожежництва задля посилення захисту людей, що мешкають у найвіддаленіших населених пунктів.

Зокрема, у рамках Програми “U-LEAD з Європою” реалізується проєкт “Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні”, який впроваджується Фондом міжнародної солідарності та співфінансується МЗС Республіки Польща.

Деталі

Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube

Back to top button