Події

Віталій Кличко: Перевірив, як відновили пошкоджені російськими обстрілами 2 су…

Віталій Кличко: Перевірив, як відновили пошкоджені російськими обстрілами 2 сусідніх будинки на вулиці Глибочицькій в Шевченківському районі столиці

В одну нову багатоповерхівку російська ракета влучила у квітні 2022, зруйнувавши перші два поверхи та загалом 15 квартир. Тоді одна людина загинула, близько 10 зазнали поранень.

Вдруге ракета влучила за 2 місяці в будинок, розташований впритул. Пошкодило три верхніх поверхи, були повністю зруйновані 12 квартир. Ще 80 осель отримали пошкодження різного ступеня. Без жертв, на жаль, теж не обійшлося – загинув чоловік. Ще кількох людей поранило.

На сьогодні будинки повністю відновили. В деяких квартирах, за бажанням їх власників, зробили соціальний ремонт. За місяць завершать благоустрій прилеглої території.

Минулого року в Києві відновили 11 найбільш пошкоджених будинків, цього року – ще 6 разом із будинками на Глибочицькій. Але цього року до них додалися кілька будинків, що зазнали суттєвих ушкоджень внаслідок російських атак. Їх місто теж відновлює.

Video is too big

Back to top button