Події

Вікторія Літвінова взяла участь у погоджувальній нараді щодо реалізації Страт…

Вікторія Літвінова взяла участь у погоджувальній нараді щодо реалізації Стратегії протидії катуванням у системі кримінальної юстиції

????Заступниця Генерального прокурора Вікторія Літвінова та Уповноважена у справах Європейського суду з прав людини Маргарита Сокоренко провели у Міністерстві юстиції України погоджувальну нараду з органами судової влади.

????Обговорили поточний стан реалізації та перспективи виконання Плану заходів із реалізації Стратегії протидії катуванням у системі кримінальної юстиції.

????Ці стратегічні документи є результатом спільних скоординованих дій Міністерства юстиції України та Офісу Генерального прокурора, спрямованих на виконання рішень Європейського суду з прав людини.

????Зважаючи на виклики воєнного стану, учасники наради попередньо схвалили оновлену Стратегію, яка буде скерована для затвердження до Кабінету Міністрів України.

????У нараді взяли участь представники Верховного Суду, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, а також Департаменту протидії порушенням прав людини у правоохоронній та пенітенціарній сферах Офісу Генерального прокурора.

Back to top button