Україна

Залужний та генерал США Міллі обговорили оборону України

Залужний та генерал США Міллі обговорили оборону України

Фото: Прес-служба ЗСУ

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний

Сторони обговорили критичну ситуацію навколо Маріуполя, а також ракетний обстріл по всій території України.

 

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у телефонному режимі обговорив з головою об’єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі обстановку на фронті та озброєння, якого потребує Україна. Про це у п’ятницю, 15 квітня, Залужний повідомив у соціальній мережі Facebook.

 

Він зазначив, що обговорив із Міллі складну ситуацію з безпекою, наприклад, ведення важких боїв на рубежі Харків – Ізюм, стримування наступу на Донбасі, катастрофічну ситуацію навколо Маріуполя. Також сторони говорили і про ракетні обстріли по всій території України.

 

“Подякував генералу Міллі за розуміння і висловив надію, що завдяки допомозі партнерів нам вдасться захистити себе і весь цивілізований світ від російської агресії”,

– написав Залужний.

 

Під час розмови начальник українського Генштабу також наголосив на потребах Збройних Сил для посилення оборонних можливостей.

 

“Я вкотре наголосив на актуальних потребах Збройних Сил України у озброєнні та боєприпасах для посилення наших оборонних можливостей”, – додав Залужний.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button