Події

#відшкодовано БЕБ забезпечило відшкодування державі майже 9 млн грн ☑️Детектив…

#відшкодовано

БЕБ забезпечило відшкодування державі майже 9 млн грн

☑️Детективи територіального управління БЕБ в Одеській області забезпечили відшкодування завданих державі збитків у сумі майже 8,7 млн грн.

Службові особи підприємства, що займається будівництвом елітної нерухомості, упродовж 2018-2019 років свідомо занижували отримані доходи від господарської діяльності. Таким чином вони умисно ухилились від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток в розмірі майже 8,7 млн грн.

Встановлено, що згадане товариство фактично належить одному з депутатів Одеської міської ради. ☝????Як повідомлялося, у ході раніше проведених обшуків знайдено документи, які підтверджують, що компанія депутата здійснювала господарську діяльність у тимчасово окупованому Криму за законодавством країни-агресора російської федерації.

❗️Окрім того, за результатами обшуків виявлено та вилучено 125 печаток підконтрольних компаній, з яких 15 печаток підприємств нерезидентів, первинні фінансово-господарські документи та інших підконтрольних підприємств, чорнові записи.

Директору згаданого підприємства повідомлено про підозру. З метою якнайшвидшого надходження коштів до державного бюджету, детективи БЕБ забезпечили відшкодування завданих державі збитків у повному обсязі.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button