Події

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, та…

????«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик Василь Кишкан

Зупинити масивну кровотечу, накласти турнікет, зробити конверсію чи тампонування рани для поліцейського з Тернопільщини Василя Кишкана звична справа. Досвід порятунку життя отримав ще у 2014 під час захисту України. Саме тоді поліцейський почав опановувати навички домедичної допомоги, пройшов численні тренінги та курси від іноземних інструкторів. Під щільними обстрілами ворога він зберіг життя десяткам своїх побратимів.

????Після повномасштабного вторгнення рф в Україну Василь Кишкан розумів, що його бойовий та медичний досвід будуть корисними на полі бою, тож разом із побратимами з батальйону «Тернопіль» приєднався до лав новоствореної Об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють». Там він служить на посаді бойового медика.

Правоохоронець каже, що війна змінюється, тож доводиться швидко вчитися та вдосконалюватися, аби давати потужну відповідь ворогу. Нині його підрозділ виконує завдання по обороні Часового Яру та Торецька.

Продовження⬇️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − 5 =

Back to top button