Події

Ваша безпека — наша турбота! Рятувальники активно проводять інформаційно-ро…

Ваша безпека — наша турбота! ????

Рятувальники активно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з дітьми та дорослим населенням у різних регіонах країни.

Важливі знання, які у майбутньому убезпечать українців від надзвичайних ситуацій і допоможуть зберегти життя та здоров’я, зафіксували у поліграфічній продукції. Її розробили ДСНС та Дитячий фонд ООН UNICEF Ukraine у рамках спільної інформаційної кампанії «Безпека вдома під час війни».

???? Для дорослих — випустили всеукраїнську газету «Палаючі новини» про безпечну поведінку вдома. У виданні зібрали головні правила користування генераторами, газовими пальниками, пічним опаленням та свічками у разі відсутності електроенергії та тепла. Зібрали історії про те, як надзвичайники рятують життя на пожежах у житловому секторі, а також поради — як можна швидко зігрітися та зберегти тепло вдома. «Підсолодили» свіжий номер газети рецептами — як харчуватися смачно і корисно без світла.

???? Для маленьких українців — розробили інтерактивну брошуру «Вартові безпеки». Книжка-пригода допоможе дізнатися про те, що робити, коли вимкнули світло, та вивчити основні правила безпеки. На діток чекають світломісії, щоб безпечно повернути в дім енергію та тепло, а також яскраві наліпки та розмальовки.

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button