Події

В ДСНС відбулася зустріч з представниками делегації Сполучених Штатів Америки…

В ДСНС відбулася зустріч з представниками делегації Сполучених Штатів Америки

В умовах сьогодення рятувальники ДСНС виконують ряд важливих завдань, що пов’язані з ліквідацією наслідків ракетних обстрілів, розмінуванням звільнених територій, доставки гуманітарної допомоги та евакуації населення з зони бойових дій. Міжнародна спільнота високо оцінює ту вкрай складну роботу, що нині проводять українські надзвичайники і активно допомагає у вирішенні питань покращення матеріально-технічного забезпечення.

Так, 27 лютого на базі однієї із пожежно-рятувальних частин Києва відбулася зустріч першого заступника Голови Служби Максима Грицаєнка та заступниці Міністра внутрішніх справ України Катерини Павліченко із Міністеркою фінансів США Джанет Йеллен та пані Послом США в Україні Бріджит Брінк.

Гості мали можливість ознайомитися з сучасною пожежно-рятувальною технікою та оснащенням, що вже є на озброєнні в Державній службі з надзвичайних ситуацій і постійно залучається до ліквідації наслідків ворожих обстрілів. Представники ДСНС розповіли також про ті виклики, що постали перед Службою порятунку у зв’язку з воєнною агресією росії та продемонстрували один із Пунктів незламності, розгорнутий рятувальниками на базі пожежної частини.

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button